Contact Form

Name

Email *

Message *

Comments

Recent

Cari Blog Ini

Travel the world

Climb the mountains

Van Aert Wint Bergrit Woensdag Wederom Kans Voor Vluchters

Parcours Vuelta a España 2024 bekend

Van Aert wint bergrit, woensdag wederom kans voor vluchters

De organisatie van de Vuelta a España heeft het parcours van de editie van 2024 bekendgemaakt. De ronde start op 24 augustus in Barcelona en finisht op 15 september in Madrid. De Vuelta 2024 telt 21 etappes en is in totaal 3.490,7 kilometer lang.

Bergritten en tijdritten

Het parcours bevat acht bergritten, waaronder twee aankomsten bergop en een individuele tijdrit van 25 kilometer. De eerste bergrit staat op het programma in de derde etappe, met een aankomst op de Alto de Velefique. De tweede bergrit met aankomst bergop is de elfde etappe, met een finish op de Alto de la Farrapona.

De individuele tijdrit wordt op de voorlaatste dag van de Vuelta verreden. Het parcours van de tijdrit is nog niet bekend.

Kansen voor vluchters

Ook in de Vuelta 2024 krijgen de vluchters volop kansen. Er staan zeven etappes op het programma die geschikt zijn voor ontsnappingen. De eerste kans voor de vluchters is er al op de tweede etappe, met een aankomst in Perpignan.

De Vuelta a España 2024 belooft een spannende en uitdagende ronde te worden. Met acht bergritten, een individuele tijdrit en volop kansen voor de vluchters is er voor ieder wat wils.


Comments